Pomorsko-rečna agencija

 

"JUGOAGENT" A.D.
Pomorsko rečna agencija,

Bulevar Mihajla Pupina 165A
11070 Novi Beograd, Srbija
Tel: +381 (11) 20 18 700
Fax: +381 (11) 31 12 070
e-mail: office@jugoagent.rs  

 

                    

Anketa

Šta Vam se najviše dopada u saradnji sa nama?

JUGOAGENT na Dunavskom Samitu

09. Jun 2010

 

Konferencija Dunavski Samit, kao najznačajniji događaj u Dunavskoj regiji, održan je 5. put po redu od svog osnivanja, u periodu od 31. Maja do 2. Juna, u Linzu u Austriji.

 

Dunavski Samit okupio je kao I svake godine više od 200 predstavnika, kako iz javnog tako i privatnog sektora koji svojim aktivnostima učestvuju u prevozu tereta, pružanju logističkih usluga, kao I predstavnike vlasti a kojima je zajednički Dunavski koridor.

 

Ovogodišnji Dunavski Samit, okupio je više od 20 preduzeća koja su imala svoj promotivni štand,..izmedju kojih i JUGOAGENT.

 

Prvi Dan konferencije, bio je rezervisan po prvi put za Danube River Dating, u okviru koga su se posetioci prijavljivali za sastanke sa prisutnim izlagačima, i to sve u cilju boljeg predstavljanja svojih aktivnosti i sklapanja budućih poslova.

 

Drugi deo Dunavskog Samita bio je posvećen koferenciji, koja se sastojala i 7 različitih tematskih celina, a koje su se odnosile na aktuelne teme iz politike, infrastrukture, ekologije, ekonomskih prognoza i promocije unutrašnje plovidbe u Evropi.

 

Predstavnik kompanije Jugoagent gdin Dr.-Ing. Saša Jovanivić bio je predsedavajući u okviru okruglog stola-na temu “ Nove poslovne mogućnosti Luka i Terminala“ , a ostali učesnici ovog okruglog stola bili su Thomas Moser - Giurgiulesti Int. Free Port, Christian Steindl - Enshafen GMBH, Dimitar Baev - DM Ltd, Zrinko Zvocak - Luka Vukovar, Alexandru Capatu - Port of Constanta.

 |  Naslovna |  O nama |  Kontakt |  Mapa sajta |